O nama

  Proizvodi

  Cene

  Galerija

  Kontakt

  Podaci o firmi

 

KOMARNICI - CENE

 
RB
 
NAZIV
CENE proizvoda
sa ugradnjom za
placanje
GOTOVINSKO
NA RATE
1 ROLOKOMARNIK PROZOR
28
30
2 ROLOKOMARNIK VRATA
28
30
3 ROLOKOMARNIK VRATA BOCNI
40
42
4 ROLOKOMARNIK KLIK KLAK ZAKLJUCAVANJE
30
32
5 ALU FIXNI KOMARNIK ZA PROZOR
19
21
6 ALU FIXNI KOMARNIK ZA VRATA NA ŠARKU
35
37

Dolazak lica iz firme RoloStar na objekat gde se uzimaju mere se ne naplacuje u dva slucaja ukoliko ne postoje tehnicki uslovi da se montaza obavi, procenu da se posao ne moze obaviti daje lice koje je izaslo na merenje i u slucaju kada se prilikom izlaska na teren postigne dogovor o obavljanju posla, i tom prilikom se ostavi avans na ime obavljanja buduceg posla.
Usluga izlaska majstora na teren se naplacuje 1000 dinara kada klijent zeli da mu se da procena iznosa posla bez obaveze da se isti posao mora obaviti preko firme RoloStar.

Prikazane cene odnose se na belu boju i svetlo braon boju RAL 8014.
Cena za tamno braon boju RAL 8017 i SIVU uvecava se za 3 eura po m2.

RoloStar Vam nudi odlozeno placanje cekovima na 6 rata bez kamate. Prva rata se placa odmah, a ostalih 5 rata svakog narednog meseca.
Kupovina robe na rate moze se izvrsiti samo uz prisustvo vlasnika cekova zajedno sa dokumentima (licna karta i cekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na ceku, kupac je duzan da na pozadini ceka napise broj fiksnog telefona i broj vazece licne karte.

Cene su prikazane u bodovima, vrednost boda je jednaka vrednosti eura.

Posebne uslove i cene dajemo monterima i firmama koje zele da uzimaju gotove proizvode firme ROLOSTAR.

Najmanja obracunska mera za jedan komarnik je 1m2.

NAPOMENA:
Ukoliko su na prozorima vec namestene roletne i nije ostavljen prostor izmedju roletne i prozora za komarnik minimum 40 mm za rolokomarnik ili 20 mm za fixni komarnik, u odredjenom broju slucajeva moraju da se montiraju dodatni profili. Vrstu profila odredjuju majstori na licu mesta. Cene dodatnih profila prikazani su u donjoj tabeli.
U mogucnosti smo da Vam putem maila odgovorimo, ukoliko nam posaljete fotografije prozora ili vrata na koje treba da se montiraju komarnici da li ima potrebe za dodatnim profilima i kojim.

RB NAZIV
DOPLATA
PO METRU
1 L profil 15x15
1,5
2 L profil 20x40
2
3 L profil 20x60
2,5
4 PVC kutija 23x53
1,5
5 ALU kutija 20x40
2,5
6 ALU kutija 23x53
3


COPYRIGHT ©2010 ROLOSTAR - Beograd. Terms of use