O nama

  Proizvodi

  Cene

  Galerija

  Kontakt

  Podaci o firmi

 

Trakaste zavese

Trakaste zavese su elegantno rešenje za svaki stan ili poslovni prostor. One dolaze u bilo kojoj boji tako da se lako mogu uklopiti u postojeći kolorit. Sastoje se od niza vertikalnih traka iste dužine koje se mogu po potrebi skupljati ili širiti i tako propuštati manje ili više spoljašnje svetlosti.

U mogućnosti ste da birate i način skupljanja traka: samo na jednu stranu, od sredine ka krajevima i obrnuto, zatim parcijalno deljenjem na više segmenata itd. Naše trakaste zavese imaju komande za okretanje za 180° stepeni i skupljanje lamela po potrebi. Mogućnost izrade kosih zavesa.

Najbolji način da odaberete prave zavese jeste da pre kupovine kontaktirate firmu RoloStar koja će u Vaše prostorije poslati predstavnike firme koji će doneti uzorke, i onda možete videti kako zaista izgledaju sve navedene vrste zavesa, što bi uz navedene savete trebalo da bude dovoljno da donesete pravi izbor prilikom kupovine zavesa.

Trake su od tkanine blago plastificirane, antistatične koje ne prikupljaju prašinu niti mirise. Eventualne masne mrlje lako se čiste.

Proizvodimo trakaste zavese po dimenzijama kupca u velikom broju boja i dezena što omogućava lako uklapanje u ambijent i čini boravak prijatnijim.

Karakteristike:

  • Garnišna je od aluminijuma
  • Jednostavne za upotrebu i održavanje
  • Idealne za poslovne prostore kao i za kućne prostorije
  • Izrađene od materijala otpornog na sunčevu svetlost i toplotu
  • Trake se izrađuju u širini od 89 mm ili 127 mm
Montaža:

Pričvršćuju se u plafon ili na nosače koje postavljamo iznad prozora, u zavisnosti od visine plafona.

Rok ugradnje 3 - 4 dana od trenutka uzimanja mera.

COPYRIGHT ©2010 ROLOSTAR - Beograd. Terms of use