O nama

  Proizvodi

  Cene

  Galerija

  Kontakt

  Podaci o firmi

 

Venecijaneri kao zaštita od sunca

Venecijaneri su ukras svakog enterijera.

Venecijaneri ili žaluzine su odlično rešenje za potpunu zaštitu od pogleda spolja ili za zaštitu od sunčeve svetlosti. Aluminijumske lamele venecijanera se mogu podizati, spuštati i zaokretati od potpuno otvorenog do potpuno zatvorenog položaja, na taj način možemo u potpunosti kontrolisati količinu svetlosti u prostoriji.

Širina lamelica venecijanera

Koristimo visoko kvalitetne metalne mehanizme i aluminijumske lamelice od 16mm, 25mm. 16mm aluminijumske lamelice venecijanera imaju debljinu 0,22mm, a 25mm lamele imaju debljinu od 0,21mm. Za zaokretanje lamelica venecijanera koristi se plastična palica ili sajla.

Kod prozora postavljenog u kip položaj lamelice venecijanera stoje po kosini krila tako da osiguravaju zaštitu od sunca u takvom položaju krila. To nam omogućavaju dva kanapa koje učvršćujemo sa svake strane lamelica i služe ujedno i kao vodilice lamelica.

Proizvodimo i rupičaste lamelice za venecijanere kroz koje je moguće videti spolja iz prostora a ipak štite prostor od sunčeve svetlosti.

Montaža venecijanera

Venecijaneri se mogu montirati između letvica stakla ili na krilo. Treba voditi računa da je garnišna za venecijanere široka 35mm. Ako je letvica stakla previše zaobljena ili je preuska onda se venecijaner može montirati na krilo prozora.

Radimo i kosu ugradnju venecijanera, koja je naročito prikladna u potkrovljima i ostalim nakošenim površinama.

Boje lamelica venecijanera

Postoji izuzetno velika paleta boja za venecijanere, koju možete uklopiti u vaš enterijer. Izaberite između pastelnih boja lamelica, svetlucavih, itd.
COPYRIGHT ©2010 ROLOSTAR - Beograd. Terms of use